De En Hu

Taugép Gumiipari Gépgyártó és Kereskedelmi Kft.

Minőségbiztosítás

A TAUGÉP Kft minőségpolitikája

  

Szervezetünk vezetősége a gumiipari gépgyártásban és a nagynyomású tömlő csatlakozók gyártásában, megrendeléseink teljesítése során elsődleges szempontnak tekinti az édrekelt felek megelégedettségét, a megfelelő munkakörnyezet biztosítását, külső szolgáltatók bizalmát és gazdasági társaságunk tulajdonosainak érdekképviseletét.

A minőségpolitikánk az üzleti politikánk része, minőségirányítási irányelveink az üzleti irányelveinkkel összhangban vannak.

Tudatában vagyunk annak, hogy a minőségpolitika annyit ér amennyi megvalósul belőle, ezért minőségpolitikánkra épülő minőségcélok teljesítésével kívánjuk fejleszteni szervezetünk és minőségirányítási rendszerünk eredményes működését az európai normáknak megfelelő önkéntes jogkövető magatartással, bizalmat keltve régiónkban és a társadalomban.

A működés során figyelemmel kísérjük a Taugép Kft. környezetére hatással lévő kockázatokat, azok lehetséges kezelését.

A minőségpolitikát minden munkatársnak ismernie kell és mindenki felelős saját munkája minőségéért.

Kiemelten kezeljük a munkabiztonság és a környezetvédelem, jogszabályokban meghatározott követelményeinek teljesítését, a munkakörnyezet és infrastruktúra javítását.

A vezetés biztosítja, hogy minden termékünk és folyamataink megfelelnek az érdekelt felek követelményeinek, és a minőségirányítási rendszerünket folyamatosan fejlesztjük az MSZ EN ISO 9001:2015 az API Specification Q1 9.kiadása és az API 6A 21. kiadású szabványok követelményeinek megfelelően.

 

Deszk, 2019. október 30.

                                                                                                      Fodor Orsolya                                                                                                       Ügyvezető igazgató

Continental Hankook General Electric Hamburg Freudenberger Vibracoustic Phoenix AUDI HUNGARIA MOTOR Kft.